Sou a: Inici / Noticies / La Marató de Creu Roja recull 450 joguines

La Marató de Creu Roja recull 450 joguines

L'Ajuntament d'Igualada hi ha contribuït aportant una entrada gratuïta per la pista de gel de la Plaça Cal Font a cada persona que lliurava una joguina.
22-12-2015
La Marató de Creu Roja recull 450 joguines

Foto: Creu Roja

Divendres passat, 18 de desembre, es va dur a terme la Marató de Joguines de Creu roja a La Sala d'Igualada. Enguany la principal novetat era la renovació de la imatge de la Campanya, en aquest cas amb l'ajuda de les escoles i gràcies a un Concurs de Dibuix. Tots els assistents a la Marató van poder gaudir de l’exposició de les obres que els alumnes havien presentar al concurs i es va aprofitar l’acte per reconèixer els tres dibuixos guanyadors, entregant un obsequi als seus autors.

A la Marató es van recollir prop de 450 joguines noves. A més, diferents Ajuntaments de la comarca de l'Anoia també han organitzat diversos actes que ajudaran a complementar els paquets, com ara Vilanova del Camí, Calaf, Capellades, Òdena, La Pobla de Claramunt i els Prats de Rei. L'Ajuntament d'Igualada hi ha contribuït aportant una entrada gratuïta per la pista de gel de la Plaça Cal Font a cada persona que lliurava una joguina.

Des de Creu Roja Anoia es vol agrair la implicació de tothom, des de les persones anònimes que ens han portat una joguina, a les diferents entitats i associacions que han participat activament en alguna de les accions de la campanya, passant per l’equip de persones voluntàries que hi estan dedicant moltes hores perquè cap infant de la comarca es quedi sense joguines el proper 5 de gener.

(*informació via Creu Roja)

  • Compartir