Sou a: Inici / Noticies / La Masuca celebra dissabte el seu 40è aniversari

La Masuca celebra dissabte el seu 40è aniversari

L’Associació de Botiguers celebra dissabte l’aniversari del Mercat de la Masuca amb el sorteig de vals de compra i una animada festa oberta a tothom
26-04-2017

Aquest dissabte, 29 d’abril, és la data escollida per celebrar els 40 anys del Mercat Municipal de la Masuca. La festa d’aniversari està organitzada per l’Associació de Botiguers de la Masuca i comptarà amb espectacles, activitats pels més petits i el sorteig d’una desena de premis per a totes les persones que s’acostin al mercat municipal igualadí.

La festa es farà durant tot el matí de dissabte, amb diversos espectacles , un taller de cares pintades per nens i el sorteig de vals de compra . Des d’aquesta setmana, els botiguers associats a l’entitat recullen els tiquets de participació per sortejar, dissabte, deu vals de descompte per valor de 20 euros cadascun. En total, l’Associació de Botiguers de la Masuca, l’entitat que agrupa a la pràctica totalitat de les parades i botigues del mercat, repartirà 200 euros en premis.

Les urnes per dipositar el tiquet de participació ja es poden trobar a les botigues i parades membres de l’associació. El sorteig es farà el mateix dissabte i la comunicació dels guanyadors es farà per via telefònica. Des de l’Associació de Botiguers de la Masuca s’anima a tothom a assistir aquest dissabte al Mercat.

(*informació via Mercat de la Masuca)

  • Compartir