Sou a: Inici / Noticies / La Masuca regala mones de Pasqua per Setmana Santa

La Masuca regala mones de Pasqua per Setmana Santa

L’Associació de Botiguers del mercat municipal organitza un nou sorteig per endolcir aquestes festes i repartirà 44 mones de Pasqua entre clients i habituals
04-04-2017

L’Associació de Botiguers de la Masuca, que aplega els comerciants i paradistes del mercat municipal d'Igualada, ja ha engegat la promoció de Setmana Santa molt dolça i tradicional, ja que repartirà 44 mones de Pasqua entre clients habituals i totes les persones que s’animin a visitar el mercat per preparar els àpats de Setmana Santa.

Cadascuna de les botigues i parades membres repartirà una d’aquestes mones. En total, hi haurà aquest cop 44 mones i, per tant, 44 guanyadors. Per poder guanyar una d’aquestes mones s’haurà d’omplir el tiquet de compra amb les dades personals (nom, cognoms i número de telèfon). Les mones de Pasqua són una gentilesa de l’Associació de Botiguers de la Masuca.

Les urnes per dipositar el tiquet de participació ja es poden trobar a les botigues i parades membres de l’associació i hi seran fins dijous, 13 d’abril, al migdia, quan es farà el sorteig. Durant la tarda es trucarà les persones afortunades i el repartiment dels obsequis es farà el dissabte, 15 d’abril, durant tot el matí.

(*informació via Mercat de la Masuca)

  • Compartir