Sou a: Inici / Noticies / La Masuca sorteja sopars a la fresca

La Masuca sorteja sopars a la fresca

La iniciativa vol promocionar el mercat municipal i també diversos restaurants d’Igualada i de la comarca de l'Anoia
12-07-2016

L’associació que aplega els comerciants del mercat municipal d’Igualada va iniciar la setmana passada l’edició d’aquest any del seu sorteig més estival: els sopars a la fresca que cada estiu premien la fidelitat dels més habituals de la Masuca.

L’Associació de Botiguers de la Masuca regala quatre sopars per a dues persones entre totes les persones que s’acostin al mercat municipal d’Igualada. Hi haurà quatre guanyadors diferents que podran gaudir, amb la persona que vulguin, d’un sopar a la fresca en un restaurant d’Igualada o de la comarca de l’Anoia, en la data que acordin amb el restaurant.

Els sopars es podran gaudir en els següents restaurants: El Mirall, Can Bakus i Mirasol d’Igualada i Castell de Rubió a Rubió. La mecànica és la mateixa que en la resta de sorteigs de l’associació: s’hauran d’omplir els tiquets de participació que ja es poden trobar en qualsevol parada o botiga membre de l’Associació de Botiguers de la Masuca. El sorteig es farà el divendres 29 de juliol.

Les participacions, com és habitual, s’aconseguiran després d’una compra mínima en les parades i botigues membres de l’associació de comerciants. Un cop efectuat el sorteig, l’organització es posarà en contacte amb els guanyadors per gestionar la reserva al restaurant corresponent.

El Mercat romandrà tancat els dijous a la tarda dels mesos d’estiu · Com és habitual en aquestes dates, el Mercat de la Masuca romandrà tancat les tardes dels dijous de juliol i d’agost. Aquest tancament ja es va produir la setmana passada i es repetirà en el mesos de més calor. Així doncs, el Mercat queda obert de dilluns a dissabte al matí i les tardes del divendres. Un cop arribi setembre, el Mercat recuperarà l’horari habitual.

(*informació via Mercat de la Masuca)

  • Compartir