Sou a: Inici / Noticies / La Masuca viu amb intensitat el segon VadeMercat

La Masuca viu amb intensitat el segon VadeMercat

Des de l’Associació Gastronòmica i Cultural Vadefoodies, organitzadors de l’esdeveniment, expliquen que enguany s’han venut al voltant de 20.000 tiquets
05-06-2017

El Mercat de La Masuca d'Igualada ha acolit aquest dissabte, 3 de juny, la segona edició de la seva nit de tapes, el VadeMercat. Des de l’obertura de portes, a les 20h, fins a la mitjanit, el flux de públic ha estat constant i més ben repartit que en la primera edició.

Des de l’Associació Gastronòmica i Cultural Vadefoodies, organitzadors de l’esdeveniment, expliquen que enguany s’han venut al voltant de 20.000 tiquets. El seu president, Joan Fontanella, destaca que “la transversalitat del públic assistent demostra que la gent s’estima el mercat i que tenen ganes d’esdeveniments d’aquest tipus, tinguin l’edat que tinguin”.

Els padrins i membres del jurat d’enguany, Maria Senserrich, Madrona Vilanova, Joan Domènech i Joan Carol, també van poder tastar les tapes presentades per part de les parades. Abans però, van fer un tomb pel mercat i tots van coincidir en el mateix: “el Vademercat està fet amb passió, les tapes demostren la il·lusió posada en una nit com aquesta”. Cap a les 22h s’anunciava el veredicte d’enguany, el premi a la tapa més innovadora se l’emportava La Botigueta pel bombó cruixent de botifarra i ceba, i el premi a la tapa tradicional era per a la Carnisseria Duran amb la tapa Steak Duran (tàrtar de vedella). Els dos establiments podran lluir aquest reconeixement a la seva parada.

La nit va estar animada en tot moment amb l’speaker i DJ Xavi Moreno, el DJ Fixi i el grup musical Xillona. Mentrestant petits i grans també van poder gaudir de les actuacions del grup Gralla Maufactures Teatrals i dels trucs de màgia del Mag Caru.
En definitiva, una autèntica nit de tapes a la fresca que ha tornat a superar les expectatives tan dels organitzadors com dels visitants.

(*informació via Vadefoodies)

IMATGES DE L'ESDEVENIMENT A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir