Sou a: Inici / Noticies / La Mostra d’Igualada convida a un ‘Menú’ per descobrir la seva programació

La Mostra d’Igualada convida a un ‘Menú’ per descobrir la seva programació

Pep Farrés explicarà els espectacles de la 27a edició de La Mostra per orientar el públic en la tria. L’acte és gratuït i tindrà lloc divendres, a les 20h, a la Sala de Socis de l’Ateneu Igualadí
15-03-2016

S’apropen les dates de la 27a edició de La Mostra d’Igualada, que es durà a terme del 7 al 10 d’abril. Per això, aquest divendres, dos dies abans del Dia Mundial del Teatre Infantil i amb el Diari de La Mostra acabat de sortir del forn, la fira proposa un acte gratuït, obert a tothom, per explicar els espectacles de la programació. La presentació anirà a càrrec del director artístic, Pep Farrés, i es durà a terme a les 20h, a la Sala de Socis de l’Ateneu Igualadí.

El Menú de La Mostra és una oportunitat excel·lent per assabentar-se de les propostes d’aquest any, comentades pel mateix director artístic que les ha seleccionat. Els muntatges estan organitzats dins de diversos itineraris per edats Per als petits (3-6 anys), Per als no tan petits (6-12 anys), Per als joves (12-18 anys) i Per a tothom (aptes per a tots els públics a partir dels 3 anys) per facilitar-ne la tria i, a més, Farrés orientarà els assistents detallant les característiques de les diverses produccions. També parlarà de les activitats paral·leles a la fira com ara el Joc del Comerç per descobrir els coets amagats als aparadors de les botigues o el II Concurs de Crítica Infantil i Juvenil, i altres novetats i serveis que oferirà enguany La Mostra, amb foodtrucks o una botiga de marxandatge, entre d’altres.

A més de repartir entre els assistents exemplars del Diari de La Mostra –la publicació que recull la programació de la fira, desglossa totes les funcions i activitats i inclou informacions pràctiques–, durant el Menú se sortejaran 4 invitacions per algun dels espectacles de pagament de la fira, a bescanviar a taquilles pel guanyador.

En la 27a edició, La Mostra d’Igualada oferirà un total de 102 representacions de 56 espectacles. Les propostes tindran lloc en 15 espais d’actuació, dels quals 10 són sales i 5 es troben al carrer, a més dels espectacles itine­rants per la ciutat. Les entrades de pagament es posaran a la venda al mateix WEB de la fira el proper dilluns 21 de març i, a partir del l’1 d’abril, es podran adquirir a taquilla (de l’1 al 3 d’abril a les taquilles del Teatre Municipal l’Ateneu i, durant la fira, a les taquilles de La Mostra que s’instal·laran al vestíbul dels antics cinemes Kursal).

(*informació via La Mostra d'Igualada)

  • Compartir