Sou a: Inici / Noticies / La Mostra d’Igualada obre una finestra familiar a FiraTàrrega

La Mostra d’Igualada obre una finestra familiar a FiraTàrrega

El programa permetrà visibilitzar i internacionalitzar sis companyies catalanes. La propera edició de FiraTàrrega tindrà lloc del 7 al 10 de setembre
20-06-2017

La Mostra d’Igualada - Fira de teatre infantil i juvenil i FiraTàrrega han iniciat una treball de coprogramació per oferir una finestra familiar a la fira de teatre al carrer, que enguany tindrà lloc a Tàrrega del 7 al 10 de setembre.

Es tracta d’un programa de visibilització i internacionalització d’espectacles familiars catalans que renoven el paradigma de les arts escèniques per a nenes i nens en base a la qualitat, la innovació, la pluralitat temàtica i els nous formats escènics.

En la seva primera edició formen part de la finestra familiar 6 espectacles: Proyecto Opreso de DNA Cia, Wetfloor de la Cia Cris_is, Mur de la (Cia)3, Transhumància de Xip Xap Teatre, Sonarium de El Pájaro Carpintero i Momo (versió lliure de Michael
Ende) de la Cia. de Teatre Anna Roca.

La col·laboració compta amb el decidit suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i enforteix l’efectivitat d’aquests dos mercats estratègics de les arts escèniques i de la música de Catalunya.

La Mostra d’Igualada - Fira de teatre infantil i juvenil ·La Mostra d’Igualada és la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Un gran aparador dels millors espectacles per a públic infantil i jove, que aplega milers d’espectadors a la capital de l’Anoia i que té com a objectius nodrir les programacions familiars d’arreu del país i afavorir la internacionalització de les companyies que hi participen. Considerada Mercat estratègic de Catalunya, està organitzada per l’Ajuntament d’Igualada i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. La 28a edició s’ha celebrat del 30 de març al 2 d’abril de 2017 i ha acollit 51 companyies, 101 representacions, 33.000 espectadors i 730 professionals acreditats. La 29a La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil tindrà lloc del 12 al 15 d’abril de 2018.

(*informació via La Mostra d'Igualada)

  • Compartir