Sou a: Inici / Noticies / La Mostra d'Igualada busca nous voluntaris

La Mostra d'Igualada busca nous voluntaris

El mateix director artístic, Pep Farrés, convida els anoiencs a sumar-se a l’equip de voluntaris a través d’un cartell.
16-02-2016

Any rere any la peça clau de La Mostra d’Igualada és l’equip de voluntaris que participa activament en l’organització de la fira. En total, una vuitantena de participants tenen l’oportunitat de viure l’esdeveniment des de dins i tenir els professionals del sector al seu abast: artistes, programadors, tècnics i altres agents de les arts escèniques.

Durant els dies de La Mostra, l’equip de voluntaris és el motor principal que fa que l’engranatge de la fira funcioni a la perfecció. D’entre les tasques de voluntariat hi ha el control d’espais, l’atenció al públic i l’orientació en la compra d’entrades a través del Punt d’Informació, el suport en l’organització a l’hora d’embossar material pels professionals, el guarniment de la ciutat i dels espais professionals, la captació de dades del públic o la gestió de l’espai La Mostra Jove a L’Escorxador, entre d’altres funcions coordinades amb el suport del Grup Xarxa Igualada.

Tots els voluntaris tenen accés al Club de Professionals (Kiosk del Rec) que inclou una consumició gratuïta al dia i l’entrada als espectacles de les funcions de divendres i dissabte a la nit. D’altra banda, els voluntaris reben una samarreta oficial de La Mostra i gaudeixen d’un sopar d’amistat en acabar la fira.

El hasthag #mostraVOL donarà a les xarxes · Per tal de dinamitzar la campanya de captació de voluntaris, La Mostra ha creat un cartell on el mateix director artístic, Pep Farrés, convida els anoiencs a sumar-se a l’equip de voluntaris.

Emulant el popular Oncle Sam americà i clicant l’ullet a la imatge gràfica d’enguany –protagonitzada per uns coets que asseguren un fabulós viatge a la imaginació–, Farrés s’ha vestit d’astronauta per engrescar la ciutadania a involucrar-se en la fira. Assenyalant el públic amb un somriure divertit, il·lustra l’eslògan: ‘T’estem buscant. Sigues voluntari de La Mostra’.

A més, s’estrenarà el hasthag oficial #mostraVOL que servirà tant per informar com per establir vincles a les xarxes socials entre la família de voluntaris.

Allotgeu companyies a casa! · Aquest any La Mostra obre una nova secció de voluntariat, l’allotjament de companyies. En aquesta campanya, s’anima a veïns i famílies d’Igualada a acollir, durant un o més dies, els artistes que actuaran a la fira. Des de La Mostra proporcionaran la manutenció a les companyies i faran d’intermediaris en la gestió de la seva acollida per tal d’oferir totes les facilitats a les famílies acollidores.  

A canvi, agrairà la seva hospitalitat amb un pack de dues invitacions per a cada membre de la família per qualsevol espectacle de La Mostra, se’ls convidarà al sopar d’amistat en la cloenda de la fira i se’ls informarà periòdicament de tot el què es cou a la fira a través d’un butlletí.

Els voluntaris es poden inscriure a través d’aquest formulari i les famílies acollidores ho poden fer a través d’aquest enllaç. Per a més informació es pot consultar www.lamostraigualada.cat/voluntaris.

(*notícia via La Mostra d'Igualada)

  • Compartir