Sou a: Inici / Noticies / La Mostra d'Igualada confirma les dates de l'edició 2017

La Mostra d'Igualada confirma les dates de l'edició 2017

La 28a edició de l'esdeveniment serà del 30 de març al 2 d’abril de 2017 i la inscripció de companyies s’iniciarà el 15 de juliol.
31-05-2016

La propera edició de La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil es durà a terme del 30 de març al 2 d’abril de 2017. El mercat d’espectacles per a tots els públics de Catalunya arribarà a la 28a edició acollint novament les millors produccions del sector.

El 15 de juliol s’obrirà el període d’inscripcions de les companyies per participar a la fira. Les sol·licituds es formalitzaran en línia a través del portal de La Mostra (www.lamostraigualada.cat) i romandran obertes fins al 15 de setembre. El 2016, la fira va rebre més de 430 propostes de diferents gèneres i formats, la xifra més alta registrada fins al moment.

El director artístic de La Mostra d’Igualada seleccionarà els espectacles per la seva qualitat, contemporaneïtat, originalitat i capacitat d’incorporar nous llenguatges i posades en escena en espais no convencionals. Hi tenen cabuda tots els gèneres escènics (teatre, màgia, circ, clown, titelles, dansa, música, multidiscipli­nar...), tant a sala com al carrer. Tot i que la majoria de les companyies són catalanes, també s’inclouran formacions procedents de la resta de l’Estat espanyol i internacionals.

La inscripció dels professionals tindrà lloc del 15 de novembre de 2016 al 15 de gener de 2017, un cop s’hagi presentat la programació. També es formalitzarà en línia. En l’edició de 2016, La Mostra ha comptat amb 55 espectacles (16 dels quals estrenes), 102 representacions, 642 professionals i 36.000 espectadors.

La Mostra d’Igualada - Fira de teatre infantil i juvenil · La Mostra d’Igualada és la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Un gran aparador dels millors espectacles catalans per a públic infantil i jove, que aplega milers d’espectadors a la capital de l’Anoia i que té com a objectiu nodrir les programacions familiars d’arreu del país. Considerada Mercat estratègic de Catalunya, està organitzada per l’Ajuntament d’Igualada i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. La 28a edició se celebrarà del 30 de març al 2 d’abril de 2017.

(*informació via La Mostra d'Igualada)

  • Compartir