Sou a: Inici / Noticies / La Mostra d'Igualada, present a Fira Tàrrega

La Mostra d'Igualada, present a Fira Tàrrega

La Mostra també serà present a Tàrrega amb un estand a La Llotja professional. El programa permetrà visibilitzar i internacionalitzar sis companyies catalanes .
04-09-2017

La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil i FiraTàrrega han iniciat una treball de coprogramació per oferir una finestra familiar a la fira de teatre al carrer, que tindrà lloc a Tàrrega del 7 al 10 de setembre.

Es tracta d’un programa de visibilització i internacionalització d’espectacles familiars catalans que renoven el paradigma de les arts escèniques per a nenes i nens en base a la qualitat, la innovació, la pluralitat temàtica i els nous formats escènics.

En la seva primera edició formen part de la finestra familiar 6 espectacles: 'Proyecto Opreso' de DNA Cia, un espectacle format per cinc artistes provinents de diferents formacions de dansa urbana, que s’uneixen amb l’objectiu de reivindicar el hip-hop com a mitjà d’expressió social; ‘Wetfloor’ de la Cia Cris_is, on la clown Cristina Solé torna als escenaris amb el seu primer solo, una comèdia en clau de clown i teatre gestual per a tots els públics que posarà a prova la paciència de l’espectador més impertorbable; ‘Mur’ de la (Cia)3, un espectacle visual, poètic i integrador que empra l’arquitectura efímera per reflexionar sobre les limitacions físiques i mentals i la capacitat humana de sobreposar-s’hi; ‘Transhumància’ de Xip Xap Teatre, una proposta itinerant basada en la migració estacional dels ramats a la recerca de les pastures: a la muntanya a l’estiu i a la plana a l’hivern; ‘Sonarium’ de El Pájaro Carpintero, una instal·lació infantil lúdica i d’experimentació sensorial per a la mainada de 0 a 4 anys que té el so i la música com a protagonistes principals; i ‘Momo (versió lliure de Michael Ende)’ de la Cia. de Teatre Anna Roca, un espectacle que vol reflexionar amb el cor sobre el ritme de vida de la societat actual.

La col·laboració compta amb el decidit suport del Departament de Cultura i la complicitat de l’Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP).

Estand a La Llotja i tancament d’inscripcions de companyies · Com els darrers anys, La Mostra d’Igualada també participarà a FiraTàrrega amb un estand a La Llotja professional que li permetrà estrènyer els lligams amb el sector i establir nous contactes per afavorir el seu creixement i obertura a l’exterior.

D’altra banda, el 15 de setembre la fira de teatre infantil i juvenil clourà la convocatòria per sol·licitar actuar a la propera edició, que es durà a terme del 12 al 15 d’abril de 2018. La inscripció es formalitza en línia a través del WEB de La Mostra, on es detallen les condicions de participació.

La Mostra d’Igualada - Fira de teatre infantil i juvenil · La Mostra d’Igualada és la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Un gran aparador dels millors espectacles per a públic infantil i jove, que aplega milers d’espectadors a la capital de l’Anoia i que té com a objectius nodrir les programacions familiars d’arreu del país i afavorir la internacionalització de les companyies que hi participen. Considerada Mercat estratègic de Catalunya, està organitzada per l’Ajuntament d’Igualada i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. La 28a edició es va celebrar del 30 de març al 2 d’abril de 2017 i va acollir 51 companyies, 101 representacions, 33.000 espectadors i 730 professionals acreditats. La 29a La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil tindrà lloc del 12 al 15 d’abril de 2018.

  • Compartir