Sou a: Inici / Noticies / La pintura de Josep Lluís Navarro, a La Sala Municipal d'Exposicions

La pintura de Josep Lluís Navarro, a La Sala Municipal d'Exposicions

Durant la seva llarga trajectòria al món de l'art, ha passat per diferents galeries i sales, així com fires i esdeveniments, tant nacionals com internacionals
19-03-2018

La Sala Municipal d’Exposicions d’Igualada, situada al c/ Garcia Fossas 2, acull des d’aquesta setmana una exposició de l’obra de Josep Lluís Navarro.L’autor hi mostrarà la seva obra més recent, elaborada entre 2017 i 2018, versada en la temàtica del món màgic dels arlequins i el circ, dos temes clàssics al món de la pintura, tant clàssica com contemporània.

L'obra de Josep Lluís Navarro (Granollers, 1960) ha passat per diferents etapes evolutives de la pintura, proliferant en temes i tècniques diferents que ha estudiat amb afecte i delicadesa i en les quals ha aprofundit sense abandonar mai la incorporació de la matèria, que li aporta efecte i dramatisme amb un caràcter expressionista i poètic molt singular.

Durant la seva llarga trajectòria al món de l'art, ha passat per diferents galeries i sales, així com fires i esdeveniments, tant nacionals com internacionals. La inauguració se celebrarà aquest divendres, 23 de març a les 19:30h, i la mostra romandrà oberta fins el proper 8 d’abril.

  • Compartir
Pertany a: