Sou a: Inici / Noticies / Repte solidari '100x100, nedem per La Marató', a Les Comes

Repte solidari '100x100, nedem per La Marató', a Les Comes

Es proposa als participants que nedin cent sèries de cent metres, individualment o per grups
30-11-2015

El departament d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada ha organitzat per al proper diumenge, 13 de desembre, a la piscina municipal de Les Comes, una activitat solidària amb la Marató de TV3. L’activitat està oberta a tothom i no cal ser abonat de la piscina per a participar-hi. L’entrada serà gratuïta i es col·locarà una guardiola per a que la gent hi faci les seves aportacions.

Es proposa un repte als participants que hi vulguin prendre part: nedar cent sèries de cent metres, que es poden fer individualment o per grups de màxim cinc persones que es podran repartir les sèries entre elles. Si una persona vol participar en el repte i no disposa d’equip, podrà indicar a la organització quants metres vol nedar i a quin ritme i serà integrat en un equip. A més, si el repte de 100x100 es considera excessiu, també es podrà participar igualment de l’activitat fent els metres que es desitgin i indicant al final quants se n’han aconseguint.

Els participants nedaran seguint una taula de ritmes de pas definits per tal que tothom finalitzi al mateix temps i es faciliti així la màxima participació. La finalitat és gaudir del repte sense haver de lluitar contra el cronòmetre, ja que l’objectiu és la distància i no pas el temps. Els nedadors podran gaudir en acabar d’un avituallament gentilesa de SuperMas i després de cada vint sèries hi haurà dos minuts de pausa per al relleu en el cas dels equips i per descansar en el cas dels participants individuals.


Per participar de l’activitat cal omplir una butlleta d’inscripció gratuïta que es pot trobar al web www.esportigualada.cat. Per facilitar i seguir els parcials, es podrà nedar amb aletes o pull-boy.

  • Compartir
Pertany a: