Sou a: Inici / Noticies / La piscina del Molí Nou d’Igualada acollirà la 83a Copa de Nadal el dia de Sant Esteve

La piscina del Molí Nou d’Igualada acollirà la 83a Copa de Nadal el dia de Sant Esteve

Es tracta de la prova més antiga d’aquesta modalitat a Catalunya i tindrà diverses activitats esportives paral·leles
15-12-2021

Aquest dimecres s’ha presentat la Copa Nadal que el Club Natació Igualada organitza, com cada any, el dia de Sant Esteve i que en aquesta ocasió arriba a la seva 83a edició. El president de l’entitat, David Ramis, ha posat en valor  que és la prova més antiga d’aquesta modalitat a Catalunya. La principal característica és que els participants, que acostumen a ser un centenar, han de nedar els 25 metres de la piscina descoberta, amb una aigua que estarà a una temperatura que, atesa l’època de l’any, rondarà els 7 graus de temperatura.

La tinenta d’alcalde i regidora d’Esports, Patrícia Illa, ha estat acompanyada per David Ramis, president del Club Natació Igualada, i Eva Egea, responsable de l’Àrea Social del club. Illa a destacat “la tradició d’aquesta prova arrelada a la ciutat d’Igualada i el valor importantíssim que tenen tant les nedadores com els nedadors que participen d’aquesta competició”.

Eva Egea, de la seva banda ha destacat “la complementació de la copa Nadal amb diverses activitats esportives que compten amb el suport d’altres seccions del club o amb clubs com el Frontenis Igualada”.

La prova es disputarà a les 12 del migdia, a la piscina del Molí Nou. Abans, es faran tot un seguit d’activitats com son una caminada popular i circuït de running a les 9.30, un partit de pilota basca a les 11h i un partit de frontenis, amb el Club Frontenis Igualada, a les 11.30.

 

  • Compartir
Pertany a: