Sou a: Inici / Noticies / La piscina del Molí Nou inicia temporada aquest 17 de juny

La piscina del Molí Nou inicia temporada aquest 17 de juny

l’aforament en temps real de les diferents instal·lacions esportives, també la de la piscina del Molí Nou es poden seguir i consultar (https://recintes.cat/igualada) per tenir-ne coneixement en tot moment.
11-06-2024

A partir del proper dilluns 17 de juny, la piscina del Molí Nou obrirà les seves portes per la temporada estival que s’allargarà fins al 8 de setembre. L’horari d’obertura serà de les 10 fins a les 20h.

Patrícia Illa, regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada, ha explicat que aquestes setmanes prèvies s’han fet, un any més, diverses obres de manteniment i posada a punt de la instal·lació “aquest any amb especial atenció a les millores dins de la piscina gran en la què s’han reparat diverses rajoles malmeses per garantir la millor experiència de bany tal i com es va fer l’any passat a la piscina petita amb un tractament antilliscant”

La piscina del Molí Nou compta també amb una instal·lació de plaques solars que permeten produir energia per l’equipament.

Illa ha recordat que, amb l’obertura de la millora de la piscina de Les Comes tots els cursets de natació ja es fan allà amb la important millora d’accessibilitat i dels vestuaris.

Illa ha recordat que els abonaments de temporada, 800, ja s’han esgotat i que a banda de les entrades per dia es poden adquirir abonaments de 10 entrades.

Per acabar, la regidora ha recordat que l’aforament en temps real de les diferents instal·lacions esportives, també la de la piscina del Molí Nou es poden seguir i consultar (https://recintes.cat/igualada) per tenir-ne coneixement en tot moment.

  • Compartir
Pertany a: