Sou a: Inici / Noticies / La piscina del Molí Nou obre portes el 21 de juny

La piscina del Molí Nou obre portes el 21 de juny

La instal·lació d’un ascensor i l’adquisició d’una grua per entrar a l’aigua se sumen enguany a les nombroses accions dutes a terme des de l’any 2013
20-06-2017

L’Ajuntament d’Igualada ha dut a terme aquesta primavera la cinquena fase de treballs de millora a les instal·lacions de la piscina municipal del Molí Nou, unes tasques que es van iniciar l’any 2013 i que es duen a terme cada any fora de la temporada de bany. A partir d’una diagnosi elaborada pels serveis tècnics de la Diputació de Barcelona, el consistori ha anat programant diferents actuacions per a la recuperació d’aquesta simbòlica piscina, que data l’any 1.934 i que acumulava moltes mancances.

El principal repte per aquest any 2017 era aconseguir la plena accessibilitat de la instal·lació, una fita que s’assoleix amb la ubicació d’un elevador al seu interior, que comunica la planta principal de l’edifici amb la zona de bany, i també amb l’adquisició d’una grua que permet el bany a les persones amb mobilitat reduïda. Malgrat la piscina obre portes aquest dimecres, la posada en marxa tant de l’ascensor com de la grua es preveu per a la setmana vinent, la del 26 de juny.

Els últims anys, a més, s’ha renovat bona part de la instal·lació elèctrica, s’han instal·lat nous elements exteriors de mobiliari i enjardinament, s’han modificat els desnivells a l’entorn de la piscina per evitar la formació de tolls per la pluja, s’han construït noves escales d’accés a la piscina des de l’edifici, s’ha refet completament la terrassa, s’han renovat els lavabos i s’han impermeabilitzat les zones més sensibles de l’estructura per prevenir filtracions i goteres.

El Molí Nou obre entre aquest dimecres, 21 de juny, i el dilluns, 11 de setembre, de les 10 a les 20h, els set dies de la setmana. La informació relativa als abonaments es pot consultar a la mateixa piscina, a les oficines del servei municipal d’Esports a Les Comes, al seu WEB o trucant al telèfon 93 805 42 10.

Rehabilitació i ampliació de les pistes de frontennis · Al marge d’aquestes accions que es venen desenvolupant anualment, en el marc de Pla Integral de Modernització dels Equipaments Esportius Municipals, que l’Ajuntament impulsa dins la candidatura per esdevenir Ciutat Europea de l’Esport 2019, la propera tardor es preveu iniciar les obres de rehabilitació i millora dels frontons del Molí Nou.

Ara mateix hi ha dues pistes en aquesta zona de frontennis però cal adequar-les a la normativa federativa i, d’aquesta manera, es vol aconseguir que el Molí Nou i els clubs que en fan ús tinguin pistes de 30 metres i totalment reglamentàries.

  • Compartir