Sou a: Inici / Noticies / La Policia Local celebra Sant Rafel

La Policia Local celebra Sant Rafel

Sis nous agents interins reforçaran la plantilla properament i aquesta mateixa setmana s’ha incorporat un nou cotxe patrulla.
29-09-2015

Aquest dimarts, 29 de setembre, la Policia Local d’Igualada ha commemorat la festivitat del seu patró, Sant Rafel. Les activitats han començat al migdia, amb el tradicional ofici a la Basílica de Santa Maria, que ha comptat amb la presència dels comandaments de les principals forces de seguretat destacades a la capital de l’Anoia, com són la Policia Local, els Mossos d’Esquadra i la Policía Nacional. Hi han assistit també representants de les policies locals d’altres municipis veïns, així com l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, el tinent d’alcalde de Qualitat Urbana, Jordi Pont, i el regidor de Governació, Jordi Batalla. Posteriorment, s’han desplaçat a l’edifici del 092, on han pogut apreciar les darreres millores que s’hi han dut a terme.

Compromís amb la millora de recursos · L’alcalde, Marc Castells, ha transmès als comandaments i agents de la Policia Local l’agraïment en nom de la ciutadania per “la difícil tasca que dueu a terme cada dia” i ha refermat el compromís del govern que encapçala “per a millorar els recursos de què disposa el cos”.

D’una banda, ha explicat, el procés de contractació de sis nous agents interins afronta ja la seva recta final i “confiem que es podran incorporar aquest hivern”. Castells recorda que “tenim una plantilla que tendeix a l’envelliment, que cada cop té menys efectius per al servei diari i, amb aquesta convocatòria, es fa una aposta molt important, no només per a augmentar els agents disponibles, sinó també per a rejovenir la plantilla i garantir els recursos humans en les properes dècades”. La prioritat del govern, a més, és “convocar noves places fixes d’agents en el moment en què sigui possible”.

De l’altra, Castells ha recordat l’aposta que s’està fent els darrers anys per a millorar els recursos materials del cos. S’han instal·lat noves mampares de seguretat a la comissaria i aquesta mateixa setmana s’ha incorporat un nou cotxe patrulla al seu parc mòbil, completant la progressiva renovació que s’està duent a terme des de ja fa tres anys. Es tracta d’un vehicle Toyota Auris Hybrid Sport, que se suma als dos Seat Altea XL adquirits des de 2012. A aquests tres cotxes patrulla, s’hi afegeixen un vehicle tot terreny, una furgoneta d’informació i atestats, dues motocicletes de gran cilindrada i onze motos scooter.

IMATGES DE LA JORNADA A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir