Sou a: Inici / Noticies / La Policia Local sorprèn un grup especialitzat en furts quan acabava de fer un robatori a Igualada

La Policia Local sorprèn un grup especialitzat en furts quan acabava de fer un robatori a Igualada

23-09-2020

El passat dissabte, a les 12:45h, la Policia local d'Igualada va interceptar un grup organitzat, format per tres homes multireincidents, i especialitzat en furts, que es dedica a cometre aquesta mena de fets delictius desplaçant-se a diferents poblacions. Aquests tres individus acabaven de sostraure una bossa de mà a una veïna d'Igualada en un supermercat de la capital de l’Anoia i un agent fora de servei que en va presenciar la fugida va alertar el cap de torn i el va informar del model i matrícula del vehicle en què viatjaven. El vehicle va ser ràpidament localitzat per una patrulla de la Policia Local a la zona d’aparcament del Col·legi Dolors Martí.

Un cop interceptats, es van obrir diligències als tres individus per dos delictes de furts i estafa bancària i es va procedir a la detenció d'un d'ells. A més, al conductor del turisme amb què van intentar fugir del lloc se li va obrir diligències per un delicte contra la seguretat viària, ja que no disposava de permís de conduir.

  • Compartir