Sou a: Inici / Noticies / 'La propera pell' al Cicle Gaudí

'La propera pell' al Cicle Gaudí

El film explica la història d’un adolescent que retorna a casa vuit anys després d’una misteriosa desaparició, quan tothom el donava per mort
15-11-2016

El Teatre Municipal l'Ateneu acollirà aquest dijous, 17 de novembre, a les 21h, la tercera projecció del Cicle Gaudí de cinema. En aquesta ocasió, el film triat és La propera pell, l’última pel·lícula d’Isaki Lacuesta, codirigida i coescrita amb Isa Campo. Protagonitzat per Àlex Monner, Emma Suárez i Sergi López, el film explica la història d’un adolescent que retorna a casa vuit anys després d’una misteriosa desaparició, quan tothom el donava per mort. Mentre es va incorporant a la vida familiar, sorgirà el dubte de si realment es tracta del noi desaparegut o si és un impostor.

L'entrada general té un preu de 4,5 euros. A banda, per als titulars del Carnet Jove, socis del Cineclub, socis de l'Ateneu, majors de 65 anys, jubilats, pensionistes, aturats, estudiants, famílies nombroses, famílies monoparentals, abonats del teatre i abonats del TR3SC el preu de la localitat és de 3 euros i els socis del Club Vanguardia gaudeixen d'un 2x1.

En les properes setmanes, aquest cicle, que es desenvolupa en diferents municipis del país, encara programarà a Igualada els films 100 metros i Ebre, del bressol a la batalla. Una tardor de cinema de proximitat, amb pel·lícules d'estrena recent i probables candidates als Premis Gaudí, que busca conquerir nous públics per a la producció catalana.

Més informació AQUÍ

  • Compartir