Sou a: Inici / Noticies / La retransmissió de la Cavalcada de Reis supera les 2.400 visualitzacions

La retransmissió de la Cavalcada de Reis supera les 2.400 visualitzacions

09-01-2020

La retransmissió de la Cavalcada de Reis d’Igualada a través de les xarxes socials ha assolit bones xifres de seguiment, tal com demostren les 2.431 visualitzacions que ha enregistrat a Youtube. La gran majoria d’usuaris que van veure el pas de la cavalcada corresponen a l’estat espanyol, tot i que també n’hi ha d’altres països, com el Regne Unit o Colòmbia. I, pel que fa a la franja d’edat dels espectadors, el 25% se situa entre els 35 i els 44 anys, que és la més nombrosa. També cal destacar que diferents portals van integrar un reproductor de la transmissió a les seves pàgines web. Així, un 22,7% de les reproduccions es van fer a través d’anoiadiari.cat i també es van enregistrar reproduccions a través de Twitter (19,9%), WhatsApp (16,9%), Google, el web municipal igualada.cat o Facebook.

La retransmissió va arrencar al voltant de les 18:30h i va tenir una durada total de pràcticament dues hores. La realització va anar  a càrrec de l’empresa local Global Productions, amb la col·laboració del Casal Popular d’Igualada, el Foment, que cedeix l’espai per ubicar el control tècnic. El programa va ser conduït per Carles Pauné, amb la col·laboració per Magí Marcé, representant de la Comissió de Reis, i la reportera a peu de carrer Clara Paco.

La retransmissió, impulsada per primer cop per l'Ajuntament i la Comissió Cavalcada de Reis l'any 2012, té com a objectiu acostar la Festa dels Reis a tots aquells igualadins que resideixen a l'estranger i a tothom que vulgui conèixer de prop la cavalcada més antiga i singular de Catalunya.

La cavalcada es pot tornar a veure aquí.

  • Compartir