Sou a: Inici / Noticies / La seu del clúster de la pell, gairebé a punt

La seu del clúster de la pell, gairebé a punt

Aquest dissabte, 7 de novembre, s'ha dut a terme una jornada de portes obertes a l'Adoberia Bella que, a partir d'aquest mes de novembre, serà seu de l'Igualada Leather Cluster Barcelona.
07-11-2015

Aquest dissabte, 7 de novembre, s'ha dut a terme una jornada de portes obertes amb tres visites guiades a la restaurada Adoberia Bella que, a partir d'aquest mateix mes de novembre, serà la seu de l'Igualada Leather Cluster Barcelona, el clúster que agrupa les empreses que produeixen i exporten pell de qualitat a la capital de l'Anoia.

Les visites han estat encapçalades, per part de l’Ajuntament, per l’alcalde, Marc Castells, i per la tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Àngels Chacón i, per part del Gremi de Blanquers, pel seu president, Xavier Badia, i per Miquel Vila. Aquest edifici, situat al barri del Rec i que ha estat rehabilitat integralment durant els darrers dos anys, acull també equipaments com l'Oficina de Millora del Barri de Sant Agustí, comparteix pati amb el Museu de la Pell d'Igualada i, en el futur, podrà rebre també mostres i exposicions que ajudin a posar en valor el passat i el present adober de la ciutat.

IMATGES DE LA VISITA A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

 

  • Compartir