Sou a: Inici / Noticies / La Síndica d'Igualada, rebuda al Parlament

La Síndica d'Igualada, rebuda al Parlament

La presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, va rebre una delegació de la Junta Directiva del Fòrum de Síndics i Síndiques, Defensors i Defensores Locals de Catalunya
25-04-2017

Dilluns passat, la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, va rebre  una delegació de la Junta Directiva del Fòrum de Síndics i Síndiques, Defensors i Defensores Locals de Catalunya, encapçalada pel seu president Joan Barrera i vicepresident Lluís Martínez, així com les vocals Mercè Balasch, Milagros Calleja, Dolors Vallejo i la síndica de la capital de l’Anoia, Rosa M. Sánchez. També hi va ser present l’administrador del FòrumSD, J. Antoni Martínez, persona indispensable per aquest col·lectiu.

En aquesta entrevista, la Junta va lliurar a la presidenta la Declaració de Girona, un document que recull les conclusions del Congrés Internacional de Defensors Locals, celebrat en aquella ciutat el 23, 24 i 25 de novembre passat. També li van lliurar les propostes que des del FòrumSD es van fer  arribar al Govern de la Generalitat per a la futura Llei de Governs Locals.

Forcadell, en el seu comunicat posterior a la trobada, manifesta haver rebut els representants dels Síndics i Síndiques, institucions indispensables per defensar els drets de la ciutadania. Aquesta audiència va resultar molt amena i la Sindicatura de Greuges d’Igualada agraeix molt sincerament la bona acollida que se’ls va dispensar.

  • Compartir