Sou a: Inici / Noticies / La Tarima presenta la seva desena Marató de Teatre

La Tarima presenta la seva desena Marató de Teatre

L'Escola Municipal de Teatre ofereix cursos de teatre de diferents temàtiques per a totes les edats, des de nens i nenes de 6 anys fins a persones adultes.
08-06-2016

Seguint amb el model iniciat l’any 2014, l’Escola Municipal de Teatre La Tarima d’Igualada celebrarà aquest mes de juny la seva marató de teatre en una doble sessió que tindrà lloc els dissabtes, 11 i 18 de juny. Aquest dimecres, 8 de juny, n’han explicat els detalls el regidor de Promoció Cultural, Pere Camps, i el director de l’escola, Víctor Borràs.

La jornada permetrà, un cop més, que els infants, joves i adults que hi cursen actualment classes d’interpretació presentin els espectacles que han assajat durant el curs i puguin ensenyar, dalt de l’escenari i davant del públic, la formació rebuda. Duu per títol Enfila’t a la Tarima, tindrà lloc al Teatre Municipal l’Ateneu, i l’entrada tindrà un preu simbòlic de 2 euros per als dos dies.

La marató de La Tarima arrencarà el dia 11 de juny a les 12h amb l’espectacle La nostra Ventafocs, que donarà pas en acabar a Big Brother Z. A partir de les 16h es podrà veure Quan el Sol es pon i Es suspèn la funció. Finalment, a les 20h, els alumnes representaran Això era un parc i Sentits.

La setmana següent, el 18 de juny, els espectadors podran presenciar El rei maleta i El temps s’atura. A partir de les 16h, ocasió de veure Alícia al país de les meravelles, El castell del terror i La revolta dels animals. Finalment, a les 20h, es representarà Escenes amb tracte i Non solum... o sí.

L’Escola Municipal de Teatre La Tarima · La Tarima és l'escola municipal de teatre d'Igualada i ofereix cursos de teatre de diferents temàtiques per a totes les edats, des de nens i nenes de 6 anys fins a persones adultes. En concret teatre per a nens i nenes de primer i segon de primària, teatre per a nens i nenes de tercer a cinquè de primària, teatre per a nois i noies de sisè de primària a segon d'ESO, teatre per a joves de 14 a 17 anys, teatre per a alumnes d'educació especial, taller de teatre per a adults, taller d'improvisació per a adults i taller de teatre musical.

Està ubicada a l’Espai Cívic Centre, al c/ Trinitat, 12, i se’n pot trobar més informació AQUÍ.

  • Compartir