Sou a: Inici / Noticies / La UdL acosta el seu projecte als centres educatius d'Igualada

La UdL acosta el seu projecte als centres educatius d'Igualada

El vicerector de Docència ha detallat la proposta de la universitat als centres de Secundària, Batxillerat i als que imparteixen cicles de grau formatiu
11-05-2018

L’Ajuntament d’Igualada ha acollit aquest dijous, 10 de maig, una trobada entre representants de la Universitat de Lleida (UdL), dels centres educatius de Secundària i Batxillerat i dels centres que imparteixen cicles formatius.

El vicerector de Docència de la UdL, Paco García, els ha detallat el projecte de la seva universitat a la capital de l'Anoia. Els ha explicat l'actual oferta d'estudis públics que s'ofereixen al Campus Universitari Igualada-UdL i les perspectives de creixement a curt termini, amb la previsió d'arribar al miler d'estudiants en uns tres anys. També es treballa actualment per a ampliar les instal·lacions universitàries i crear un nou campus a l'antic hospital, que inclourà una residència universitària. D'aquesta manera, es preveu concentrar els estudis d'enginyeria al Pla de la Massa i els de salut al Passeig Verdaguer.

També han assistit a la trobada l'alcalde, Marc Castells, i la tinent d'alcalde de Dinamització Econòmica i Coneixement de l'Ajuntament, Àngels Chacón.

  • Compartir