Sou a: Inici / Noticies / La VolCAT 2016, íntegrament a Igualada i l'Anoia

La VolCAT 2016, íntegrament a Igualada i l'Anoia

Les tres etapes totalitzaran 173 kilòmetres amb 4.800 metres de desnivell positiu, repartides en 56 kilòmetres el 25 de març, 80 en l’etapa reina i 37 el darrer dia, el dia 27.
08-03-2016
La VolCAT 2016, íntegrament a Igualada i l'Anoia

Foto: VolCAT

La Tossa de Montbui ha acollit la presentació de la VolCAT 2016 on direcció de cursa i autoritats han desgranat els punts més rellevants de la prova que es disputarà a Igualada del 25 al 27 de març. L’Ajuntament d’Igualada, amb el seu Alcalde, Marc Castells, al capdavant i la Diputació de Barcelona, representada per Josep Salom, han valorat l’impacte econòmic i turístic de la VolCAT a la comarca de l’Anoia i a tota la Catalunya central.


En un escenari privilegiat com la Tossa de Montbui, des d’on es gaudeix d’una panoràmica excepcional de bona part de la comarca de l’Anoia i dels camins i corriols per on transcorrerà la VolCAT, Marc Castells s’ha mostrat satisfet de ser la seu única d’un esdeveniment esportiu cabdal com és la VolCAT que repercutirà directament en l’economia local i que és novament Gran Premi Diputació de Barcelona. Josep Salom, Diputat delegat d’Esports de la Diputació de Barcelona, ha destacat l'impacte turístic de la prova al territori.

També han participat a la presentació, el President Federació Catalana de Ciclisme, Josep Bocacha, que ha destacat el pes de la VolCAT en el ciclisme català i Oriol Marcè , Subdirector General d'Activitats Esportives i Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, que ha posat de manifest el valor que té la participació de ciclistes internacionals i Xavier Boquete, President del Consell Comarcal de l'Anoia.

Albert Balcells, director de la VolCAT, ha repassat els recorreguts i perfils de les tres etapes, que totalitzaran 173 kilòmetres amb 4.800 metres de desnivell positiu repartides en 56 kilòmetres el 25 de març, 80 en l’etapa reina i 37 el darrer dia on els més ràpids disputaran l’Eliminator a l’Avinguda de Catalunya d’Igualada. Les 3 etapes de la Volcat 2016 transcorreran en un entorn ideal per a la pràctica del mountain bike amb constants canvis de terreny combinant pistes forestals amb espectaculars descensos per corriol; terreny rodador i zones tècniques pels boscos de les comarques de l'Anoia i el Bages.

(*informació via VolCAT)

  • Compartir