Sou a: Inici / Noticies / La vuitena etapa de la Vuelta 19 s'acabarà a l'Av. Catalunya

La vuitena etapa de la Vuelta 19 s'acabarà a l'Av. Catalunya

Els ciclistes arribaran a Igualada el 31 d’agost procedents de Valls, després de recórrer 168 quilòmetres
17-04-2019
La vuitena etapa de la Vuelta 19 s'acabarà a l'Av. Catalunya

Foto: La Vuelta

La vuitena etapa de la Vuelta 19 finalitzarà a l’avinguda de Catalunya d’Igualada, a tocar del Parc Central, segons han decidit aquest dimarts els tècnics de l’organització de la prova reunits a la capital de la comarca de l’Anoia amb responsables municipals. Els ciclistes arribaran a Igualada el 31 d’agost procedents de Valls, després de recórrer 168 quilòmetres.

Els responsables de producció de la Vuelta van iniciar aquest dilluns les localitzacions de l’arribada i sortida de l’única jornada plenament catalana que tindrà la pròxima edició de la prova. Dilluns van decidir que l’etapa comenci al costat del pavelló Xavi Tondo de la capital de l’Alt Camp a les 12:50h, el mateix lloc d’on va sortir la sisena etapa de la Volta a Catalunya 2019, que va guanyar Michael Matthews a Vila-seca.

L’etapa passarà per les localitats de Santa Coloma de Queralt i Manresa abans d’ascendir a Montserrat per la ruta des de Monistrol. Després de coronar la gran muntanya catalana, els ciclistes descendiran camí d’Igualada, entraran pel Passeig Verdaguer, pujaran pel carrer de Lleida i buscaran, cap a les 17:15h, l’arc de meta que estarà instal·lat a l’Avinguda de Catalunya, al costat del Parc Central, entre el carrer d’Itàlia i la carretera de Manresa.

Després d’acabar l’etapa, tota la caravana de la Vuelta es dirigirà a Andorra, ja que l’endemà es disputa una etapa clau de muntanya al Principat que acabarà als Cortals d’Encamp.

(*informació via La Vuelta)

  • Compartir