Sou a: Inici / Noticies / Xarxa Igualada convida a prendre el te amb el mag Txema

Xarxa Igualada convida a prendre el te amb el mag Txema

Xarxa Igualada ha programat per aquest diumenge al Teatre Municipal l’Ateneu el darrer espectacle del mag Txema, 'Tea Time'.
02-12-2015

Les entrades es poden comprar al preu de 6 euros (5 euros pels socis de xarxa) al vestíbul de l’Ateneu, el dissabte de 18:30h a 19:30h i el diumenge des d’una hora abans de l’inici de la funció.

Es tracta d’un espectacle de màgia  per a tota la família. Tant grans com petits podran gaudir amb el jove i entranyable mag que tot i la seva joventut ja ha fet màgia arreu del món. Ha treballat en 15 països com ara Japó, Xina, Colòmbia i Estats Units, entre altres, amb el seu número de màgia Juliette act. El 2013 va crear el seu primer espectacle llarg: Mr. Màgic. L’any 2014 va estrenar Tea Time, un espectacle ideat i forjat amb l’experiència acumulada i acompanyat d’un equip artístic.

Un mag que vol fer somiar l’espectador · Txema és un il·lusionista que converteix en art la seva creativitat. Es dedica a fer màgia per  emocionar el públic amb aparicions, desaparicions, transformacions i manipulacions, la seva voluntat és fer somiar l’espectador.

La comunicació és un dels millors secrets que amaga a la màniga. Al llarg de les presentacions convida el públic a intervenir directament i així aconsegueix la complicitat i la diversió de tothom, connectant amb els espectadors. Busca la senzillesa en els efectes que desprenen optimisme i elegància dins i fora de l’espectacle.

La companyia del mag Txema ha estat premiada amb el Premi d’Or al Festival Les Anneaux Magiques de Suïssa i 1r Premi al Festival Magic Valongo de Portugal.

L’hora del te té màgia · A l’hora del te i amb la tassa a la mà, el mag Txema espera visita a casa seva. Mentre no arriba, aquesta estona es converteix en un espectacle de màgia visual. El te es pot gaudir de moltes maneres. És la beguda més popular del món després de l’aigua. Fer una reunió per prendre el te és l’excusa per aquest espectacle de màgia. Per això a l’escenari hi ha un gran rellotge que marca les cinc en punt. És el moment més oportú per gaudir i compartir un gran entreteniment. Però, i si el rellotge s’hagués espatllat. La màgia de Txema resoldrà aquests contratemps amb un il·lusionisme elegant i divertit.

  • Compartir