Sou a: Inici / Noticies / La Xarxa d'Igualada porta diumenge vinent 'Ai rateta, rateta'

La Xarxa d'Igualada porta diumenge vinent 'Ai rateta, rateta'

El Replà Produccions presenta una versió renovada, divertida i musical del conte de la rateta i incorpora un personatge nou: un ratolí
14-11-2017

La Xarxa d'Igualada presenta l’adaptació que ha fet el director teatral de Joan Sors del conte de La rateta que escombrava l’escaleta. Ai rateta, rateta és una proposta divertida i musical d’El Replà Produccions per gaudir amb tota la família. Els intèrprets són Adriana Ribas, Cris Codina i Arnau Monclús; la música és de Ramon Bau i el disseny de l’escenografia i vestuari de Marina Valls i Albert Ventura. Les coreografies són de Gerard Rifa.

L’espectacle es podrà veure el proper diumenge, 19 de novembre, a les 18h al Teatre Municipal l’Ateneu. Les entrades són a 6 euros i a 5 euros per als socis de Xarxa. Les entrades es podran adquirir al vestíbul de l’Ateneu una hora abans de l’inici de l’espectacle.

La companyia · El Replà Produccions és una empresa creada el 2008, dedicada a la creació i producció de teatre per a tots els públics. Va néixer amb la voluntat de dur a terme un teatre de text de qualitat, donant especial importància a una part musical i amb la voluntat que les seves produccions tinguin el mateix format de les del teatre d’adult. Els treballs de la companyia tenen l’objectiu d’atraure tant al nen com als pares per tal de crear un pont de diàleg en finalitzar l’espectacle. Entre els seus treballs hi ha Bambi, una vida al bosc, Les princeses també es tiren pets i Dia de Festa Major.

Ai rateta, rateta ·  Hi havia una vegada una rateta molt presumida que estava cansada i avorrida del fet que tothom, des de fa anys, expliqués el seu conte de la mateixa manera. Un dia va prendre la decisió de declarar-se en vaga indefinida fins que no s’atenguessin les seves peticions de canvi. Què va passar? Doncs vet aquí un gos, vet aquí un gat que aquest conte s’ha canviat.

El Replà Produccions presenta una versió renovada, divertida i musical del conte de la rateta. Incorpora un personatge nou: un ratolí. És la mateixa rateta que reclama un canvi adaptat als nostres dies i amenaça de declarar-se en vaga. Tindrà casa nova, es trobarà un bitllet de 500 euros en comptes d’una trista moneda, trucarà amb el mòbil i hi haurà un càsting perquè la rateta pugui trobar parella, ja sigui el gall, el ruc, el porc o el gat.

Tota l’obra transcorre alternant diversos estils musicals i també dosis d’humor. El Replà capgira la història que manté petits i grans ben asseguts a la butaca durant una hora. Un musical basat en la rateta presumida per celebrar, a més, la festa de la patrona dels músics: Santa Cecília.

(*informació via La Xarxa d'Igualada)

  • Compartir