Sou a: Inici / Noticies / La Xarxa porta 'Tripula' el 27 de gener a l'Ateneu

La Xarxa porta 'Tripula' el 27 de gener a l'Ateneu

Farrés Brothers i Cia. és una companyia de teatre que treballa amb trastos, gestos, paraules, ninots i històries poc transitades
22-01-2019

Diumenge vinent, 27 de gener, La Xarxa d'Igualada porta Tripula al Teatre Municipal l’Ateneu d'Igualada, un espectacular treball de la companyia Farrés Brothers i Cia. que es desenvolupa dins d’un globus. Se’n faran tres representacions: a les 11, a les 12:30 i a les 18h.

Les entrades es vendran al matí, de 10:30 a 12:30h, i a la tarda de 17 a 18h al vestíbul del teatre. El preu és de 8 euros per als socis i de 10 euros per als no socis de La Xarxa. Atès que es tracta d’un espectacle amb preu especial, aquesta vegada no seran vàlids els targetons d’aniversari. La proposta compta amb el suport del Programa.cat del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, de l’Oficina de Difusió Artística (ODA) de la Diputació de Barcelona i de l’Ajuntament d’Igualada.

Farrés Brothers i Cia. és una companyia de teatre que treballa amb trastos, gestos, paraules, ninots i històries poc transitades. Creada el 2002, Jordi Farrés, Pep Farrés i Jordi Palet proposen un teatre per a tots els públics, irònic, gens ensucrat i carregat de vàries capes de lectura: els agrada parlar de temes potents, des de punts de vista inusuals, de forma original i no moralitzant.

I Tripula suposa un viatge estàtic dins un globus aerostàtic, un espectacle per navegar fora del món, deixant-se endur per l’aire i la imaginació. Dos científics il·luminats han descobert una nova manera de viatjar i avui ho exposen a un grup de passatgers. Després de molt treball i esforç, es veuen amb cor de mostrar-nos la seva gran evolució en els mitjans de transport: el Globus Estàtic, que viatja per l’espai, fregant els límits de la realitat i permetent anar a llocs que fins ara ningú no sospitava que existissin. El viatge promet ser plàcid i poètic, tot i que pot sorgir més d’un contratemps que obligarà els passatgers a incorporar-se a la tripulació. Altres espectacles de Farrés Brothers són La visita de la vella dama, El silenci d’Hamelin, La maleta de l’Agustí, Equilibristes, El rei de casa, Operació A.V.I., OVNI, Un bosc de cames i Mal de closca.

Tripula ha obtingut diversos premis: el Premi Butaca 2016 al Millor Espectacle per a Públic Familiar, el Premi FETEN 2016 al Millor Espectacle d'Espai No Convencional, el Premi Fira de Titelles de Lleida 2015 a la Millor Escenografia amb Menció Especial del Jurat Internacional Temporada al Teatre Nacional de Catalunya, a la sala Tallers, l'abril del 2016. Tripula és també un espectacle recomanat per la Red de Teatros y Auditorios de Titularidad Pública.

(*informació via La Xarxa d'Igualada)

 

 

  • Compartir