Sou a: Inici / Noticies / La Xarxa proposa diumenge 'Corre, Trufa!'

La Xarxa proposa diumenge 'Corre, Trufa!'

La companyia Pentina el Gat va néixer l’any 1999 amb la voluntat de crear espectacles adreçats al públic infantil i familiar
30-10-2017

El proper diumenge, 5 de novembre, a les 12:15h la companyia Pentina el Gat presenta la seva desena producció d’espectacles de sala, Corre, Trufa!, al Teatre Municipal l’Ateneu d'Igualada. El muntatge està ideat com a concert familiar i concert educatiu per a infants a partir de 3 anys. El text és de Xavier Vila, la música del Sam Atencia i ha col·laborat en l’assessorament pedagògic  Lluïsa Garcia. L’espectacle forma part de la programació de La Xarxa d’Igualada i les entrades són a 6 euros i a 5 euros per als socis de Xarxa. La venda d’entrades es farà al vestíbul de l’Ateneu des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle.

Pentina el Gat, música per a infants · La companyia Pentina el Gat va néixer l’any 1999 amb la voluntat de crear espectacles adreçats al públic infantil i familiar. Des d’aleshores ha estrenat una vintena d’espectacles a fires i mostres com La Mostra d’Igualada, la Fira del Teatre al Carrer de Tàrrega o el Fitkam de Montmeló, en diferents edicions. Ha actuat al Teatre Nacional de Catalunya, al Fòrum de les Cultures, i a les festes majors i cicles de programacions estables de les ciutats més importants de Catalunya i de l'Estat . Ha treballat en diferents etapes pel Club Súper3, de TV3, enregistrant programes o participant en festes del programa amb espectacles en directe.

Actualment té en cartera espectacles d'animació com Revolució! i espectacles pedagògics ideats originàriament per a campanyes escolars o per al carrer (1,2,3... i!, Bufar i fer ampolles, A tota màquina, Pica de mans, Cops amagats, Històries de jazz o Música sonada). Corre, Trufa!  és el seu darrer espectacle, interpretat per Sílvia Dotti, Xavier Vila, Pol Soler i Sam Atencia.

Una gossa petita a Corre, Trufa! · La Trufa és un cadell que viu amb una parella i els seus dos fills. No coneix més que l’amor que li donen els seus amos. Durant unes vacances a la muntanya es perd i comença l’aventura que la portarà, finalment, al retrobament amb la seva família. En aquest viatge descobreix el món exterior que fins ara ni imaginava: animals estranys que li fan molta por, espais grans i inabastables... La Trufa durant aquest viatge venç les pors i descobreix l’amistat dels altres que l’ajuden a arribar a casa. La por i el rebuig que mostra la Trufa a tot allò que és diferent i l’aprenentatge que li aporten les diferents experiències amb els altres personatges, contribueixen a construir un missatge positiu. Ser valent és superar les pors i els prejudicis basats en estereotips negatius que cal superar amb experiències reals.

(*informació via La Xarxa d'Igualada)

  • Compartir