Sou a: Inici / Noticies / La zona d’aparcament regulat gratuït del mercat de La Masuca ha guanyat 82 noves places de zona taronja

La zona d’aparcament regulat gratuït del mercat de La Masuca ha guanyat 82 noves places de zona taronja

Aquesta millora respon a la demanda de paradistes del mercat i dels comerços de la zona per tal de garantir la rotació d’aparcaments
18-06-2024

Aquest dilluns i dimarts s’han ampliat el nombre de zones taronges la zona d’aparcament gratuït regulat de l’entorn del mercat de La Masuca. En concret aquest espai d’aparcament ha guanyat 82 noves places taronges que permeten estacionar durant un màxim d’una hora i mitja sense cost, traient un tiquet gratuït que indica l’hora d’arribada.  Aquest format d’aparcament garanteix la rotació d’estacionament, especialment en zones més comercials i de serveis com és el cas del mercat de La Masuca. La zona taronja té el mateix horari de funcionament que les zones blaves i per tant, permet estacionar sense límit horari al migdia, al vespre i els dies festius.

Aquest increment de zones taronja respon a la demanda tant de paradistes del mercat com de comerços de la zona per tal d’augmentar i assegurar la rotació d’aparcaments en aquest espai.

La setmana passada ja va ampliar-se l’àrea de Zona Taronja de l’entorn del Cap Urbà i de l’espai de Pediatria amb  27 noves places que permeten una major rotació d’aparcament pels usuaris d’aquests serveis.

 

  • Compartir