Sou a: Inici / Noticies / L'Ajuntament d'Igualada amplia el termini per comprar els iBons Joves durant les festes de Nadal i Reis

L'Ajuntament d'Igualada amplia el termini per comprar els iBons Joves durant les festes de Nadal i Reis

L'objectiu de la campanya és fomentar la participació dels joves en el comerç local; per aquest motiu, ara que s'acosten les festes i nadalenques, l'ajuntament ha decidit continuar amb la venda dels iBons Joves
20-12-2023

La campanya d’iBons Joves, impulsada per l’Ajuntament d’Igualada, s’allargarà fins al 5 de gener. Així doncs, tots els joves empadronats a Igualada d’entre 16 i 23 anys poden seguir beneficiant-se d’aquesta campanya que ofereix xecs per un valor de 10€, d’aquets el comprador paga només 3€ i els 7€ restants els afegeix l’Ajuntament.

L'objectiu de la campanya és fomentar la participació dels joves en el  comerç local; per aquest motiu, ara que s'acosten les festes i nadalenques, l'ajuntament ha decidit continuar amb la venda dels iBons Joves.

Aquesta iniciativa no només proporciona als joves l'oportunitat  de gaudir de descomptes significatius en els establiments participants,  sinó que també contribueix a dinamitzar l'economia local.

La campanya iBons funciona a través de la compra de bons a la web  ibonsigualada.cat. El jove s'ha de registrar, comprar els bons i  descarregar-los al seu mòbil. El preu del bo és de 10 euros, dels quals  el jove només paga 3 euros i els 7 restants els subvenciona  l'Ajuntament. Cada persona pot adquirir fins a 5 bons per gaudir d'un  descompte total de 35 euros. A la web ibonsigualada.cat es pot consultar  la llista actualitzada de comerços adherits.

La regidora de Joventut, Carlota Carner “ha animat als joves de la ciutat a aprofitar aquesta oportunitat única i a participar activament en aquesta campanya, reafirmant el seu  compromís amb el suport als joves i al comerç local com a motor econòmic de la ciutat”.

Amb l'ampliació del termini fins al 5 de gener, l'Ajuntament d'Igualada  busca assegurar que els joves puguin beneficiar-se plenament d'aquesta  oportunitat durant les festes de Nadal i Reis, només cal tenir entre 16 i 23 anys i estar empadronat a Igualada.

  • Compartir
Pertany a: