Sou a: Inici / Noticies / L'Ajuntament inverteix més de 100.000 euros durant l'estiu en millores a les escoles públiques

L'Ajuntament inverteix més de 100.000 euros durant l'estiu en millores a les escoles públiques

L'Ajuntament d’Igualada està fent aquest estiu actuacions de manteniment i de millora a les escoles i equipaments públics de la ciutat.
23-07-2019

L'Ajuntament d’Igualada està fent aquest estiu actuacions de manteniment i de millora a les escoles i equipaments públics de la ciutat.
Es tracta, principalment, d'obres com ara adequacions elèctriques, renovació de lavabos, millores als accessos, reparació de sostres, entre altres, amb l'objectiu de posar al dia i millorar els espais i recursos dels centres.
Les actuacions que es duen a terme al llarg d'aquests mesos de juliol i agost, aprofitant les vacances d'estiu, per no interferir en l'activitat escolar, tenen un valor de més de 100.000€. Aquestes accions s'emmarquen en el Pla Plurianual de Millora i Manteniment dels Centres Escolars.
De les millores que s'han posat en marxa o tenen un començament pròxim, en destaquen: l'adequació de les instal·lacions elèctriques de baixa tensió de l'escola Gabriel Castellà, la millora de l'accés a la Biblioteca del Ramon Castelltort pel carrer Comarca, l'arranjament de cobertes i adequació de lavabos a l'escola Emili Vallès i el tractament antilliscant a les escales del nucli central del centre Garcia Fossas.
En total, seran quatre els centres educatius de titularitat municipal beneficiaris d'aquest Pla Plurianual de Millora i Manteniment dels Centres Escolars.
Subvenció de la Diputació per al camí de l'Emili Vallès
La Diputació de Barcelona subvencionarà amb 115.600.30 euros el projecte d'estabilització del talús al torrent de l'Espelt. En concret servirà per evitar l'erosió, detenir despreniments del terreny i arranjar el camí en el tram en què ha quedat afectat, per tornar-lo a posar en servei. Les obres estan previstes per a la propera tardor.
El camí de vianants afectat que segueix el curs del torrent de l'Espelt comunica els dos costats d'aquest, fent drecera entre la cantonada del carrer de l'Estadi Atlètic amb l'Avinguda de Nostra Senyora de la Pietat i l'Avinguda d'Emili Vallès. Així, connecta l'escola Emili Vallès amb la part oest de la ciutat, situada a l'altre costat del torrent de l'Espelt.

  • Compartir