Sou a: Inici / Noticies / L'Ajuntament lliura els Premis a l'Excel·lència Acadèmica

L'Ajuntament lliura els Premis a l'Excel·lència Acadèmica

Els millors alumnes de Selectivitat, cicles formatius i grau universitari premiats en la primera edició han rebut un guardó dotat amb mil euros
29-12-2017

L’Ajuntament d’Igualada ha lliurat aquest divendres, 29 de desembre, els Premis a l’Excel·lència Acadèmica que han estat convocats per primer cop aquest any 2017.

En total han estat 34 els joves igualadins reconeguts amb aquests premis, havent rebut mil euros cadascun i la felicitació de l’Ajuntament. Els estudiants premiats són aquells que, responent a la convocatòria oberta aquest any pel consistori igualadí, han acreditat haver obtingut les millors qualificacions durant el curs 2016/17 en les proves de Selectivitat, en cicles formatius de Grau Mitjà, en cicles formatius de Grau Superior, en estudis en curs de Grau Universitari o en estudis ja finalitzats de Grau Universitari. Totes les candidatures rebudes han estat avaluades i validades per una comissió de selecció.

Pel que fa a la Selectivitat, els distingits han estat Alba Tort, Xavi Domínguez, Núria Rey, Míriam Andrada, Joan Ratera, Jordi Balcells, Judit Casanellas, Carla Bisbal, Marina Palau i Laia Corxet; pel que fa als cicles formatius de Grau Mitjà i de Grau Superior els premis han estat per Andrea Grados i Maria Farreras i per Clàudia Loredana i Fèlix Calvo respectivament; i, finalment, pel que fa als estudis universitaris, els premiats han estat Anna Tormo, Alba Compte, Anna Huerta, Roger Serra, Clara Puig, Jordi Elvira, Carla Vélez, Clàudia Estruch, Idoia Costa, Marina Garcia, Dara Borrega, Clara Quintana, Joaquim Font, Joaquim Muntané, Laia Costa, Marian Tormo, Gemma Tort, Núria Vicenç i Ariadna Pedraza.

L’acte d’aquest vespre s’ha celebrat al Saló de Sessions consistorial, hi han assistit la major part dels premiats i les seves famílies, i s’ha comptat amb la presència de l’alcalde, Marc Castells, la tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica i Coneixement, Àngels Chacón, i la regidora d’Ensenyament i Joventut, Patrícia Illa. L’alcalde ha donat l’enhorabona a tots els premiats i ha recordat que “l’Ajuntament treballa per consolidar Igualada com una ciutat universitària de referència a Catalunya i com una ciutat que destaqui per la creació i el reconeixement del talent dels seus joves”.

Paral·lelament a aquests Premis a l’Excel·lència, l’Ajuntament d’Igualada també ha dut a terme enguany la primera convocatòria dels ajuts municipals per al pagament de la matrícula en estudis de postgraduació universitària, adreçats en aquest cas a estudiants de màster.

IMATGES DE L'ACTE A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir