Sou a: Inici / Noticies / L'alcalde de Tetuan, rebut a l'Ajuntament d'Igualada

L'alcalde de Tetuan, rebut a l'Ajuntament d'Igualada

Tetuan, que comparteix amb la capital de l’Anoia una llarga experiència en l’àmbit d l’adoberia, ha estat recentment reconeguda com a Ciutat Creativa per la Unesco
27-02-2018

L’alcalde de la ciutat marroquina de Tetuan, Mohamed Idaomar, ha estat rebut aquest dimarts, 27 de febrer, al Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Igualada.

Acompanyat de dos membres del consell comunal de la ciutat, Mohammed Charkaoui i Mohamed El Afaki, i del cap del Servei de Cooperació Descentralitzada del Comú de Tetuan, Yassir Ghailan, ha signat el llibre d’honor de la ciutat i ha rebut la benvinguda dels regidors del consistori, encapçalats per l’alcalde, Marc Castells.

Tetuan, que comparteix amb la capital de l’Anoia una llarga tradició en l’àmbit d l’adoberia, ha estat recentment reconeguda com a Ciutat Creativa per la Unesco en l¡àmbit de l’Artesania i les Arts Populars i aquesta delegació visita ara Igualada per a millorar els seus coneixements en aquest àmbit de l’activitat econòmica. Per això, a banda d’empreses del sector de la pell de qualitat i la seva depuradora, visiten també l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps, el Museu de la Pell i el Campus Universitari Igualada-UdL.

.

  • Compartir
Pertany a: ,