Sou a: Inici / Noticies / L'Alzheimer Race recapta més de 4.000 euros

L'Alzheimer Race recapta més de 4.000 euros

Aquest dimecres, 28 d’octubre, s’ha realitzat a l’Ajuntament d’Igualada l’acte d’entrega dels fons recaptats.
28-10-2015

La primera edició de la cursa i caminada Alzheimer Race, celebrada a Igualada el passat 20 de setembre, ha tancat el seu balanç econòmic fent una aportació de 4.029€ a favor de la delegació Anoia de l’Associació de Familiars d’Alzheimer de Barcelona (AFAB).

La cursa, organitzada per l’Hospital de Dia Sant Jordi del Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI) amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, va comptar amb més de 600 persones inscrites que van recórrer el passeig Verdaguer i l’anella fluvial per aquesta causa solidaria.

L’èxit de la primera edició ha fet que els organitzadors ja hagin anunciat que la cursa tindrà continuïtat l’any vinent, amb una segona edició prevista per al diumenge 18 de setembre de 2016.

Aquest dimecres, 28 d’octubre, s’ha realitzat a l’Ajuntament d’Igualada l’acte d’entrega dels fons recaptats, amb la presència de Joana Varea, presidenta de la delegació Anoia de l’AFAB, i Marc Castells, president del CSSI i alcalde de la ciutat.

Els fons obtinguts provenen de les inscripcions i donacions dels participants, de l’aportació de 2.000€ del patrocinador principal, l’Obra Social “la Caixa”, i de la resta d’empreses que han fet aportacions. Han donat suport econòmic les empreses Hineutra, Més Motor Anoia, Servisimó, Taxis Igualada i el Comitè d’Empresa dels treballadors del CSSI. Entre les empreses i entitats que han aportat obsequis, productes i serveis hi ha AquaSOS, Caldo Aneto, Cansaladeria Esquius, Càtering Ca La Nuri, Caves Bohigas, Celler Figueres, Comerciants del Mercat de la Masuca, Cuinats Torres, Dillepasa, Elements, Flors Roset, Forn Alemany, Forn de pa Cal 21, Forn Jaume i Vicenç, Forn Montserratina, Fotos Roig, Fruiteria Carme i Lluís, Gimnàs Calfont, Igualada Comerç, Imprenta Codorniu, L’Art de la Llum, La Cassoleta de Cal Font, Les Confeccions, Munich, Pastisseria Pla, Pèl i Ploma, Perfumeria Cal Gaspar, Punto Blanco, Railhome BCN, Rètols Planell, Supermas, Tecnocolor, Tot Marca Òdena, Tuga i Unigràfic.

En l’organització han col·laborat Creu Roja Anoia amb la cessió d’una ambulància i personal voluntari, Cuidadors Anoia amb suport logístic, la Fundació Sociocultural Atlas amb voluntaris repartits pel recorregut i suport logístic, Ocisport amb assessorament tècnic, Therana Teràpies Naturals Cos i Ment amb massatgistes, Josep Balcells, en la captació de fotografies, AerofullHD amb un dron multicòpter que captava imatges aèries, Jordi Balcells, en la gravació i edició de vídeo, i Rubén Torrecilla Decoració amb suport logístic.

A la causa també s’hi han sumat esportistes coneguts com els pilots Toni Bou, Marc Márquez i Jordi Viladoms, i els atletes Elena Barlabé, Toni Martínez, Noemí Moreno, Marc Moreno, Jordi Moreno, Albert Moreno, Anna Noguera, Èlia Pascual, Níria Pascual, Josep M. Planell, Roger Roca i Francesc Solé.

Des de l’organització s’ha fet un agraïment públic a tots els participants, esportistes, voluntaris i entitats i empreses col·laboradores, que han sumat esforços per fer front a una malaltia com l’Alzheimer.

(*notícia via CSSI)

  • Compartir