Sou a: Inici / Noticies / L'Anoia celebra a Igualada el Dia Internacional de la Gent Gran

L'Anoia celebra a Igualada el Dia Internacional de la Gent Gran

L’Escola Pia d’Igualada i la Plaça Castells han estat escenari dels actes aquest 29 de setembre
29-09-2018

L’Escola Pia d’Igualada i la Plaça Castells han estat l’escenari, aquest 29 de setembre, de la celebració a l’Anoia dels actes centrals amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran.

La benvinguda l’ha amenitzat l’Agrupació Folklòrica Igualadina i, tot seguit, s’ha fet una visita guiada per a conèixer la façana, el claustre i el santuari d’aquest simbòlic edifici igualadí. Posteriorment, al poliesportiu de l’escola, s’ha dut a terme el dinar de germanor, amb la presència de l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, del president del Consell Comarcal de l’Anoia, Xavier Boquete, i de representants del Consell de la Gent Gran de l’Anoia. La cloenda, finalment, l’ha fet el grup Bartomeu & Sheila amb un ball popular.

La iniciativa, aquest any, l’han organitzat l’Ajuntament d’Igualada, el Consell Comarcal de l’Anoia i el Consell de la Gent Gran de l’Anoia, amb la col·laboració de l’Associació de Gent Gran d’Igualada, la Fundació Àuria, la Federació de Pensionistes i Jubilats de CC.OO., l’escola de cuina L’Atelier, el Centre d’Estudis Comarcals d’Igualada (CECI) i l’Agrupació Folklòrica Igualadina.

IMATGES DE L'ACTE A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir