Sou a: Inici / Noticies / L'art de Giralt-Miracle arriba a Igualada

L'art de Giralt-Miracle arriba a Igualada

L'expert en art Daniel Giralt-Miracle, que ha fet de la seva passió privada un plaer públic, porta a Igualada una àmplia tria de la seva col·lecció
17-10-2016

Divendres passat, 14 d’octubre, es va inaugurar al Museu de la Pell d’Igualada l’exposició Gravats. Col·lecció de Daniel Giralt-Miracle, amb seixanta-dos gravats de cinquanta-set artistes diferents, entre ells Picasso, Miró, Tàpies, Clavé, Guinovart, Ponts, Perejaume, Plensa, Miralda, Chillida, Saura, Christo o Motherwell, entre altres.

L’exposició ha estat preparada en col·laboració amb el Museu de Valls, dipositari actual de la col·lecció, formada per uns dos-cents gravats. D’aquests, per ser exposats a Igualada, se n’han seleccionat els més representatius i dels artistes més rellevants, que donen una visió de l’art català i internacional del segle XX, a través del recopilatori que n’ha fet, al llarg d’anys, un dels historiadors i crítics d’art més reconegut del nostre país, autor de més de vint llibres, comissari de l’Any Gaudí i de més d’un centenar d’exposicions, mereixedor del Premi Nacional de Cultura o la Creu de Sant Jordi.

La mostra es pot visitar fins el dia 4 de desembre en l’horari habitual d’obertura del Museu, en visita lliure o en visites concertades per a les escoles que ho sol·licitin.

  • Compartir