Sou a: Inici / Noticies / Les biblioteques d'Igualada amplien horaris per Selectivitat

Les biblioteques d'Igualada amplien horaris per Selectivitat

La biblioteca del Campus incrementarà horaris d’obertura al juny i la de Cal Font habilitarà una sala d’estudi específica des del 28 de maig.
20-05-2016

La Biblioteca Central d’Igualada, a la Plaça de Cal Font, i la biblioteca del Campus Universitari, al Pla de la Massa, amplien els seus horaris aquesta primavera per a facilitar als estudiants la preparació dels exàmens de Selectivitat i altres proves universitàries.

La Biblioteca Central tornarà a facilitar una sala d’estudi per tal que els joves disposin de més hores en aquest equipament i d’un espai silenciós per estudiar. Concretament, obrirà una sala a la segona planta els dissabtes 28 de maig i 4 i 11 de juny, entre les 16 i les 20:30h. Aquest espai tindrà capacitat per una vuitantena de persones, que disposaran de connexió Wi-Fi, però no hi haurà servei de biblioteca. L’aforament és limitat i, per tant, no es podran reservar llocs d’estudi per a altres persones ni ocupar un espai i absentar-se durant més de 30 minuts. Aquest és un servei que la Biblioteca va començar a oferir el 2014, dos cops l’any, coincidint amb els períodes intensius d’exàmens.

De la seva banda, la biblioteca del Campus Universitari, ampliarà també horaris durant el mes de juny. Entre els dies 1 i 23, obrirà sense interrupció de dilluns a divendres de 8:30 a 22h, els dissabtes de 10 a 20h i els diumenges de 10 a 14h. Els dies 24, 25 i 26 de juny aquesta instal·lació romandrà tancada i, a partir del dia 27, recuperarà l’horari habitual.

  • Compartir