Sou a: Inici / Noticies / Les Comes acull una nova Cantata Escolar

Les Comes acull una nova Cantata Escolar

En aquesta quinzena edició hi ha participat l’alumnat de quart de Primària de les escoles d’Igualada i Vilanova del Camí, amb un total de 800 infants
20-03-2017

El pavelló de Les Comes d’Igualada ha acollit aquest dilluns, 20 de març, una nova Cantata Escolar. En aquesta quinzena edició hi ha participat l’alumnat de quart de Primària de les escoles d’Igualada i Vilanova del Camí, amb un total de 800 infants, que han interpretat el muntatge Bruixes, amb música de Ricard Gimeno i text de Jesús Nieto.

L’acte ha estat coordinat per les regidories d’Ensenyaments Artístics i d’Ensenyament de l’Ajuntament de la ciutat, amb la col·laboració de les escoles municipals d’Art, Música i Teatre i el suport de l’Ajuntament de Vilanova del Camí. Novament, l’esdeveniment, adreçat sobretot als pares i als familiars dels alumnes, s’ha representat dues vegades, a les 18h i a les 19:30h per qüestions d’aforament.

En la primera sessió hi ha intervingut l’alumnat de les escoles Centre Educatiu Mestral i Montclar, Col·legi Jesús Maria, Col·legi Maristes, Col·legi Monalco, Escola Ateneu Igualadí, Escola Àuria, Escola Gabriel Castellà, Escola Garcia Fossas, Escola Pia, Escola Joan Maragall, Escola Marta Mata i Escola Pompeu Fabra. A la segona, hi ha pres part l’alumnat de les escoles Acadèmia Igualada, Escola Dolors Martí, Escola Emili Vallès, Escola Ramon Castelltort, Col·legi Escolàpies Igualada, Col·legi Mare del Diví Pastor i Fundació Escola Mowgli.

IMATGES DE L'ACTE A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir