Sou a: Inici / Noticies / Les Comes s'omple per presenciar la Cantata Escolar 2018

Les Comes s'omple per presenciar la Cantata Escolar 2018

800 alumnes de 4t de Primària d'Igualada i Vilanova del Camí han interpretat 'El planeta del mar inventat'
19-03-2018

El pavelló de Les Comes ha estat l’escenari aquest dilluns, 19 de març, d’una nova Cantata Escolar, organitzada per les regidories d’Ensenyaments Artístics i d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada, amb la col·laboració de les escoles municipals d’Art, Música i Teatre i el suport de l’Ajuntament de Vilanova del Camí.

En aquesta setzena edició hi han participat uns 800 alumnes de 4t de Primària de les escoles dels dos municipis, que han interpretat El planeta del mar inventat, amb música de Jordi-Lluís Rigol i text d’Enric Estany. Novament, l’esdeveniment s’ha representat dues vegades, a les 18h i a les 19:30, per a facilitar l’accessibilitat i la comoditat de les famílies assistents. La primera sessió l’han protagonitzat els alumnes de les escoles Àuria, Garcia Fossas, Mare del Diví Pastor, Escola Pia, Emili Vallès, Escolàpies, Joan Maragall, Pompeu Fabra, Jesús Maria i Monalco. I a la segona hi han participat  els dels centres Mowgli, Dolors Martí i Badia, Acadèmia Igualada, Ateneu Igualadí, Ramon Castelltort, Maristes, Montclar - Mestral, Marta Mata i Gabriel Castellà. Les dues sessions han comptat amb un cor d’alumnes de l’Escola Municipal de Música i alumnes de l’Escola Municipal de Teatre que han completat la narració.

El planeta del mar inventat també ha comptat amb elements plàstics fets per l’alumnat de les escoles i amb un conjunt instrumental, format per professors i alumnes de l’Escola Municipal de Música, que han posat la música a la representació.

IMATGES DE L'ACTE A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

.

  • Compartir