Sou a: Inici / Noticies / Les corals igualadines recullen 3.000 euros pels refugiats

Les corals igualadines recullen 3.000 euros pels refugiats

El concert, nascut a iniciativa de la Coral Mixta d'Igualada, va esdevenir una important mostra de solidaritat de la ciutadania.
30-11-2015

La Basílica de Santa Maria d’Igualada va quedar petita aquest diumenge, 29 de novembre, per presenciar el concert Un cant amic, una iniciativa solidària a favor de les persones refugiades, que va aplegar vuit corals de la ciutat.

El concert, que naixia a proposta de la Coral Mixta amb el suport del departament de Cooperació de l’Ajuntament d'Igualada, va esdevenir una important mostra de solidaritat de la ciutadania de la capital de l’Anoia que, no només va omplir el temple, sinó que hi va col·laborar econòmicament de manera molt generosa. S’han recaptat 2.909,25 euros, que es lliuraran íntegrament a Creu Roja per contribuir a l’acolliment de les persones refugiades.

Hi van participar, a banda de la Coral Mixta, la Coral infantil Gatzara, la Coral la Llàntia, la Coral Merlet, la Coral Mig To, la Coral Infantil Els Verdums, la Capella de Música de la Tossa i la Coral de Santa Maria, que van interpretar algunes peces del seu repertori i, al final, tots els grups es van unir per cantar el Cànon de la Pau. Va ser un concert de qualitat però, sobretot, molt emotiu. El representant de Creu Roja, Jordi Morist, i l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, van pronunciar uns breus parlaments en què van destacar la solidaritat i el compromís de la ciutat amb aquells que més pateixen.

IMATGES DEL CONCERT A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir