Sou a: Inici / Noticies / Les 'Gastro-rimes' clouen dissabte De Pell Sensible

Les 'Gastro-rimes' clouen dissabte De Pell Sensible

Aquesta és una original proposta de petits textos per degustar de l’orella al paladar, amb Lali Feliu i el músic Miquel Ferret
25-05-2017

La darrera sessió del cicle poètic i musical De Pell Sensible es durà a terme aquest dissabte, 27 de maig, a les 20h, a l’antiga adoberia de Cal Granotes, al barri del Rec. En serà protagonista l’espectacle Gastro-rimes, una original  proposta de petits textos per degustar de l’orella al paladar, amb Lali Feliu i el músic Miquel Ferret.

L’espectacle es compon de textos amb rima i ritme, acompanyats pel saxo o el clarinet i per petits micropoemes visuals. Textos frescos que surten del mercat i de la fructífera barreja de la nostra tradició oral i culinària. Cada gastrorima té el nom d'un plat i cada plat parla de relacions que no lliguen com l'all i oli, de què passa quan algú es despulla com una ceba, es deixa amassar mentre fa pa o quins són els efectes d'un vi quan tot ho fa pansir. Cada gastrorima té la seva textura, el seu aire, la seva temperatura, però totes són per degustar amb plaer, quasi per salivar i per anar directes de l'orella al paladar.  

El recital es farà a l’adoberia de Cal Granotes, a la Baixada de la Unió s/n. Es poden comprar les entrades anticipades al Punt de Difusió Cultural i Turística (c/ Garcia Fossas, 2) de dimarts a divendres, de 19 a 21h, i els dissabtes i diumenges, d’11 a 14h i de 18 a 21h. També una hora abans de l’espectacle a la taquilla a l’adoberia. El preu de l’entrada anticipada és de 5 euros –7 euros a taquilla– i l’aforament està limitat a 90 persones.

  • Compartir