Sou a: Inici / Noticies / Les llars d’infants municipals d’Igualada han tancat el període de matriculacions amb vacants a totes les etapes

Les llars d’infants municipals d’Igualada han tancat el període de matriculacions amb vacants a totes les etapes

Fora de termini, i a dia d’avui, s’han seguit matriculant alguns infants de la ciutat
06-07-2022

Patrícia Illa, regidora d’Ensenyament d’Igualada, ha fet balanç aquest dimecres de les matriculacions a les llars d’infants municipals. Illa ha explicat que, un cop finalitzat el període de matriculacions, van quedar un total de 35 vacants a les escoles bressol. La regidora ha detallat que van quedar vacants en totes les etapes tant de 0-1 anys (un total de 18 vacants), 1-2 anys (10 vacants) i 2-3 anys (7 vacants). Un cop exposades les dades, Illa ha assegurat “que cap família igualadina s’ha quedat sense plaça un cop efectuades les matriculacions”. La regidora ha explicat, també, que fora de termini, i a dia d’avui s’han seguit matriculant alguns infants de la ciutat.

En la presentació d’aquestes dades, Illa ha explicat que les llars d’infants municipals de tot Catalunya no tenen un registre unitari. Així doncs, qualsevol persona pot preinscriure el seu fill o filla als milers de llars d’infants que existeixen. Un cop es formalitza la matriculació és quan s’escull la plaça. Illa ha remarcat que és molt important esperar a analitzar les dades un cop finalitzat el període de matriculació per veure com es reparteixen les places. La regidora ha lamentat “que grups polítics vulguin intoxicar amb informacions que no son certes que afirmen que no hi ha prous places a les llars d’Infants d’Igualada”. Per a Illa, aquesta és “una informació que, a banda de no ser verídica, fa mal a les llars, a la ciutat i als igualadins”.

  • Compartir