Sou a: Inici / Noticies / Les parades del mercat no sedentari d’Igualada tornen a la plaça de la Masuca a partir d’aquest dimecres

Les parades del mercat no sedentari d’Igualada tornen a la plaça de la Masuca a partir d’aquest dimecres

Des de setembre, el mercat no sedentari ja havia tornat a la plaça els dissabtes, el dia en què el nombre de parades és menor
18-10-2021

A partir d’aquest dimecres, les parades del mercat no sedentari d’Igualada tornaran a la seva ubicació original a la plaça de la Masuca. El canvi arriba després del relaxament de les mesures de restricció d’aforament per la Covid.

A partir de dimecres, les diferents parades es col·locaran dins la plaça seguint les recomanacions del Procicat tal i com ja es fa els dissabtes des del mes de setembre, dies en què el nombre de parades és menor.

El regidor de mobilitat, Miquel Vives, ha explicat que “la mesura ha estat molt ben rebuda tant pels paradistes del mercat no sedentari, del mercat interior i del mercat de pagesos que consideren la plaça de la Masuca la millor opció d’ubicació”. Vives ha recordat que aquest canvi es va fer durant l’època de restriccions a causa de la Covid per tal de “garantir les mesures de seguretat i aconseguir que tots els paradistes poguessin seguir treballant ja que l’espai de la plaça tenia menys aforament que el que es necessitava.”

Des de l’Ajuntament d’Igualada, a banda, durant tot aquest període de restriccions s’han promogut ajudes directes per als paradistes així com també s’han realitzat diverses campanyes informatives o publicitàries sobre la compra de proximitat al mercat.

 

  • Compartir