Sou a: Inici / Noticies / L'humorista Peyu porta 'iTime' dissabte vinent a l'Ateneu

L'humorista Peyu porta 'iTime' dissabte vinent a l'Ateneu

L’habitual col·laborador de programes de ràdio i televisió torna amb una nova proposta en què reivindica l’humor costumista i convida a la reflexió
20-03-2017

Dissabte vinent, 25 de març, a les 21h, l’humorista Peyu presenta, al Teatre Municipal l’Ateneu d’Igualada, el seu nou espectacle iTime, dirigit per Joan Roura. Una proposta que passeja l’espectador pels terrenys de l’humor però també convida a la reflexió.

Les entrades es poden comprar al Punt d’Informació Cultural i Turística (c/ Garcia Fossas, 2) de dimarts a divendres, de 19 a 21h, i dissabte d’11 a 14h. També al web www.ticketea.com i, des d’una hora abans de la funció, a la taquilla del mateix teatre. Tenen un preu de 12 i 15 euros, amb descomptes per a diversos col·lectius.

Peyu, humor i amor al teatre · En Peyu és un habitual de programes de ràdio i televisió, com el Versió RAC1, el Frikandó matiner i l’APM?. Ara, a iTime, es desdobla en diversos personatges però hi reivindica un humor costumista. Com ell mateix apunta “hi ha pinzellades polítiques, però l’humor costumista, el del carrer, el de les mares i tietes, és amb el que tots ens sentim més identificats”. Després de Jo tinc un amic que...?, Planeta i-Neptú i APM show torna amb una nova barreja de gèneres i una mica de crítica política. Joan Roura torna a ser coautor i director del muntatge, després d’haver col·laborat prèviament a Planeta i-Neptú.

A iTime es transforma en un Steve Jobs a la catalana. Time Corporation, una reconeguda empresa americana del sector de la cronos-science, presenta en exclusiva mundial una aplicació que canviarà el món. Allò que Juli Verne ja va imaginar en la seva mítica novel·la, i que més endavant Herbert George Wells també va escriure i que l’any 1960 George Pal va dur al cine, la fantasia de controlar el temps, avui és una realitat.

Ningú millor per presentar un esdeveniment d’aquesta transcendència que un comunicador amb majúscules. En Peyu, doncs, aparca el seu rol com a humorista i presenta el producte estrella de Time Corporation. Serà un viatge inoblidable, que canviarà la vida de l’espectador.

  • Compartir