Sou a: Inici / Noticies / L'interior del Mercat de la Masuca ja es pot visitar a Google Maps

L'interior del Mercat de la Masuca ja es pot visitar a Google Maps

La Direcció General de Comerç de la Generalitat facilita la generació de tours virtuals per millorar el posicionament i visibilitat dels mercats municipals de Catalunya
08-02-2018

L'interior del Mercat Municipal de la Masuca d'Igualada ja és pot visitar virtualment a Google Maps, gràcies al Programa de Transformació Digital del Comerç impulsat per la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya. Mitjançant aquesta iniciativa de generació de tours virtuals, es vol millorar el posicionament i visibilitat dels 168 mercats municipals, garantir la seva presència a la xarxa i, dotant-los d'una eina moderna, incrementar les seves oportunitats de difusió i venda.

Aquesta ruta virtual, que ha entrat en funcionament aquest any 2018, permet passejar per l’interior del mercat municipal d'Igualada i visitar totes les seves parades des de qualsevol dispositiu mòbil o ordinador. L'Ajuntament d'Igualada contempla aquest tour virtual com un recurs molt útil per a la promoció de La Masuca, que ha de facilitar als seus paradistes i botiguers noves accions per a la promoció del comerç de proximitat, ara també adaptades a dispositius digitals.

S'hi pot accedir des de la visualització Street View de Google Maps o directament AQUÍ.

  • Compartir