Sou a: Inici / Noticies / Lliurament de medalles i disticions de serveis de la Policia Local

Lliurament de medalles i disticions de serveis de la Policia Local

L’exinspector en cap dels Mossos a l’Anoia i el cap de Protecció Civil han rebut medalles d’homenatge en un acte presidit pel conseller d’Interior
16-11-2018

La Policia Local d’Igualada ha lliurat aquest divendres, 16 de novembre, un total de 63 medalles de permanència a agents del cos, a més de dues distincions d’homenatge i col·laboració a membres d’altres cossos de seguretat i emergències.

L’acte s’ha celebrat al Teatre Municipal l’Ateneu i ha comptat amb la presència del conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Miquel Buch, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, el regidor de Governació, Jordi Batalla, i el cap de la Policia Local, Jordi Dalmases, a banda dels agents homenatjats, diversos comandaments policials i representants d’altres cossos amb presència territori.

En concret, s’han concedit les distincions de color blanc pels quinze anys de servei a un total de 17 agents en actiu i 6 més en excedència o recentment jubilats. També s’han lliurat 21 distincions de color blanc i plata pels vint-i-cinc anys de servei a agents en actiu i 11 més als membres del cos jubilats. I, finalment, s’han atorgat 4 distincions de color blanc i daurat pels trenta-cinc anys de servei a agents en actiu i 4 a agents ja retirats.

A banda, s’han lliurat dues medalles d’homenatge i col·laboració, de color blau cel amb distintiu blanc: la primera a l’exinspector en cap de l’Àrea Bàsica Policial dels Mossos d’Esquadra a l’Anoia, Damià Larriba, per la seva col·laboració sempre rigorosa, professional i constructiva amb la Policia Local d’Igualada, i la segona al responsable de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil d’Igualada durant més de 30 anys, Joan Mir, destacant la seva col·laboració amb el cos, tant en situacions d’emergència com en la celebració de nombrosos esdeveniments, sempre des del voluntariat.

A la finalització de l’acte, al vestíbul de l’Ateneu Igualadí, els assistents han pogut visitar una exposició fotogràfica d’imatges històriques de la Policia Local d’Igualada.

IMATGES DE L'ACTE A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

 

  • Compartir