Sou a: Inici / Noticies / LLiurats els premis de fotografia de l'EBF'16

LLiurats els premis de fotografia de l'EBF'16

L’entrega de premis va servir per inaugurar l’exposició de les fotografies participants al concurs, que es podrà veure a la sala d’exposicions de la Biblioteca fins al 14 d’octubre.
10-10-2016

Dissabte passat, 8 d'octubre, es van entregar els premis del 14è Concurs de fotografia de l’European Balloon Festival 2016, que convoquen l’Ajuntament i l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada.

Els participants havien de fotografiar les activitats i l’ambient del festival d’enguany, i presentar un màxim de tres obres en la modalitat de fotografia sobre paper amb tècnica lliure.

El primer premi, valorat en 200 euros i el trofeu Ultramagic, va ser entregat a Josep M. Fontanet Valls; el segon premi, valorat en 150 euros i el trofeu Events, va ser per a Joan Carles Libori. Els tercers premis van ser dos: el trofeu Camins de Vent i un vol en globus atorgat a Míriam Marimon Gumà i el trofeu Globus Kon Tiki i un vol en globus atorgat a Agustín Padilla Carreño.

Per últim, també es va fer entrega del Premi especial Ajuntament d’Igualada a la millor col·lecció de tres fotografies presentades al concurs, que va ser per a Santi Viladrich Pujol, i que està valorat en 225 euros i el trofeu Ajuntament d’Igualada.

L’entrega de premis va servir per inaugurar l’exposició de les fotografies participants al concurs, que es podrà veure a la sala d’exposicions de la Biblioteca Central d’Igualada fins al 14 d’octubre.

  • Compartir