Sou a: Inici / Noticies / Lliurats els premis del concurs fotogràfic de l'European Balloon Festival

Lliurats els premis del concurs fotogràfic de l'European Balloon Festival

L’acte va tenir lloc a la sala l’Empremta de Gràfiques Vilanova, que també acull una exposició que es podrà veure fins al 30 de novembre
13-11-2018

El passat divendres, 9 de novembre, va tenir lloc el lliurament de premis del 16è concurs fotogràfic de l’European Balloon Festival (EBF) 2018, convocat per l’Ajuntament d’Igualada i per l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada. Les obres del concurs havien de fer referència a les activitats i l’ambient del festival, que va tenir lloc del 12 al 15 de juliol i va concentrar més d’una cinquantena de globus.

El primer premi, valorat en 500 euros i el trofeu “Ultramagic”, va ser per a l’anoienc Josep Ferrer Estrada. El segon premi, de 250 euros i el trofeu “Events” va ser entregat a la jove igualadina Marina Salanova Oliva. I els tercers premis van ser per al manresà Pep Moyano Llamas que va rebre el trofeu “Globus Kon Tiki” i un vol en globus, i per a Míriam Marimon Gumà, d’Igualada, guardonada amb el trofeu “Camins de vent” i un vol en globus.

Per últim, es va fer l’entrega del Premi Especial Ajuntament d’Igualada a la millor col·lecció de tres fotografies, valorat en 500 euros i el trofeu “Ajuntament d’Igualada”. La guardonada va ser Maria Victòria Planas Salvador, de Sitges, per la seva col·lecció “Globus i banderes”.

L’acte va tenir lloc a la sala l’Empremta de Gràfiques Vilanova, situada al carrer Santa Maria, i va servir per inaugurar l’exposició que es podrà veure fins al 30 de novembre.

(*informació via EBF)

  • Compartir