Sou a: Inici / Noticies / Lliurats els primers premis a l'excel·lència esportiva

Lliurats els primers premis a l'excel·lència esportiva

La convocatòria s’ha obert per primer cop aquest 2018, amb la voluntat de reconèixer el talent, l’esforç i els èxits d'esportistes individuals
23-11-2018

L’Ajuntament d’Igualada ha lliurat aquesta setmana els premis d’excel·lència a esportistes individuals. La convocatòria s’ha obert per primer cop aquest 2018, amb la voluntat de reconèixer el talent, l’esforç i els èxits d’aquells esportistes que destaquen en disciplines individuals, havent acreditat títols i resultats destacats durant el darrer any.

Els premiats en aquesta ocasió han estat la corredora de muntanya, Laura Orgué; el també atleta de muntanya i esquiador de fons amb discapacitat, Pol Makuri; els triatletes, Anna Noguera i Albert Moreno; el jugador d’esquaix; Bernat Jaume; i el jugador de tennis taula, Joan Masip. En base a allò que establia la convocatòria, tots ells han rebut uns ajuts econòmics de l’Ajuntament d’Igualada que, en conjunt, suposen uns 12.000 euros.

Els encarregats de lliurar-los personalment als guardonats han estat l’alcalde, Marc Castells, i la regidora d’Esports, Rosa Plassa.

IMATGES DEL LLIURAMENT A LA GALERIA FLICKR DE L'AJUNTAMENT

  • Compartir